Sneller, slimmer, sterker

Door Christiaan Tsirakos

Een kijkje achter de schermen bij Reviced Cloud Services

Na de introductie van ons nieuwe gezicht Reviced Cloud Services en ons nieuw automatiseringssysteem zijn we achter de schermen hard door aan het ontwikkelen. Hier een kijkje achter de schermen hoe we de eerste grote stap hebben gezet in een jaar vol innovatie samen met onze klanten. Een jaar waarin we met onze klanten de laatste stap zetten van een traditionele serviceprovider naar een next generation serviceprovider!

Nieuwe infrastructuur

Om onze klanten in een snel veranderende wereld te blijven helpen hun strategische online doelen te bereiken, was ons doel de snelheid van onze systemen en nieuwe implementaties structureel te verhogen. Om dit te bereiken, hebben we gekozen om een private cloud infrastructuur op te bouwen.

Geen omkijken naar de complexiteit van een eigen cloud infrastructuur.

Het bouwen en beheren van een eigen infrastructuur is vaak duur, complex en tijdrovend. Tevens is het voor bedrijven erg lastig om de snelheid van innovatie en veranderingen in de wereld van cloud techniek bij te houden. Wij herkennen dit en vertalen deze ontwikkelingen naar een begrijpbare taal en krachtige producten voor onze klanten.

Reviced Cloud Services brengt de voordelen van de cloud naar jou.

Na een uitgebreid designproces en maanden bouwen en testen hebben we een krachtige en stabiele OpenStack cloud infrastructuur ingericht en in gebruik genomen. Nu zijn we klaar om het aan het publiek te laten zien. Geen omzetverlies door down time, gewoon altijd bereikbaar. Jouw Cloud platform moet van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom wordt jouw omgeving geclusterd over meerdere Tier 3 Datacenters. Dit terwijl je de flexibiliteit geniet om snel op en af te schalen wanneer nodig.

OpenStack, het dominerende cloud platform

Gelanceerd in 2010 is OpenStack het snelst groeiende cloud platform in de wereld. OpenStack vertegenwoordigd de nieuwe manier van open infrastructuur en managed cloud systemen. OpenStack is simpelweg het cloud platform wat spelers aanspreekt in vraag naar hogere efficiency, snelheid en flexibiliteit. OpenStack is de basis voor werelds grootste e-commerce platformen en groeit hard in een verscheidenheid aan industrie├źn zoals de film en media, retail, finance en verzekeringen.

Wat betekent dit voor jou?

Jouw plek op het internet, centraal voor al jouw hosting behoeftes. Van virtuele datacenters die geschikt zijn op VPS-diensten mee aan te bieden, tot aan specifieke applicatie hosting of andere IAAS-diensten. Of je nou een SAAS-leverancier bent en behoefte hebt aan een complete private cloud oplossing waarbij je zelf de IT-omgeving kan beheren en monitoren, waarbij je bij verwachte drukte direct bij kunnen schalen in resources. Of een Internet Service Provider die opzoek is naar innovatiemogelijkheden en een verbreding van je omzetkanalen zonder investering in extra kennis en hardware, wij leveren

Made in Holland

Alles onder de volledig Nederlandse vlag, geen zorgen over zaken als de Patriot Act of andere vergelijkbare bedreigingen voor jouw privacy. Dit alles vanuit jouw eigen omgeving, bij jouw vertrouwde partner.

De voordelen van de cloud, speciaal voor jou.

Christiaan Tsirakos
CEO - Reviced Cloud Services
www.reviced.nl