Reviced Behaalt ISO 27001 certificaat!

Door Christiaan Tsirakos

Reviced behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Vanaf september 2017 is Reviced Cloud Services in het bezit van het ISO 27001 certificaat. Het ISO 27001 certificaat is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het behalen het certificaat laat zien dat wij jouw gegevens op een juiste procesmatige wijze beveiligen waarbij jouw privacy te allen tijde is gewaarborgd.

De beveiligingsstandaard

Reviced verwerkt en gebruikt persoonsgegevens voor haar dienstverlening. Dit zijn in veel gevallen klantgegevens welke binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallen. Al onze informatiesystemen en interne processen zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst door het onafhankelijke certificeringsbureau BSI Group. De belangrijkste aspecten waarnaar gekeken wordt zijn de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Door het behalen van de ISO 27001 laten wij zien dat we voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden om jouw privacy te garanderen.

Onze klanten willen de zekerheid dat er zorgvuldig met hun persoonsgegevens en informatie wordt omgegaan. Door het ISO 27001 certificaat te behalen garanderen wij dat.

“Informatiebeveiliging is essentieel binnen onze dienstverlening. Het geeft onze klanten het vertrouwen dat wij op de juiste manier met hun persoonsgegevens omgaan en het maximale doen om dit te beschermen.” aldus Christiaan Tsirakos, directeur bij Reviced Cloud Services.


bsi iso27001

ISO 27001

De ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het zorgt voor een procesmatige benadering van planning, implementatie, toepassing, bewaking, evaluatie en onderhoud op de continue veranderende informatiebeveiligingssystemen binnen Reviced. Het is een bewijs dat wij de nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

BSI Group

BSI Group maakt deel uit van British Standards Institution opgericht in 1901. De BSI Group is een onafhankelijke certificatie-instelling en marktleider voor audits en certificering van diverse managementsystemen.

Christiaan Tsirakos
CEO - Reviced Cloud Services
www.reviced.nl